Deze website gebruikt cookies, om te onthouden wie je bent terwijl je aangemeld bent. Door aan te melden op deze website bevestigt u de cookies te aanvaarden. Verder worden anonieme gegevens gebruikt om statistieken over deze site te verzamelen.

Money Time!

Seizoen 2024-2025

Artikels

  1. Matig Anderlecht pakt drie punten.

    door

  2. Seizoen 24/25 is op gang getrapt!

    door

  3. Nieuw seizoen, maar met wie?

    door

Money Time!

Door: op

Anderlecht gaat bij Union op zoek naar zeer belangrijke punten.

De speeltijd is voorbij, vanaf nu is het bittere ernst en fouten kunnen duur te staan komen. Anderlecht dendert niet door de play-offs maar is qua puntenaantal bij de betere leerlingen van de klas.

In West-Vlaanderen denderen ze vooruit maar in BXL is het voorlopig wisselvallig, zowel bij Anderlecht maar zeker ook bij Union.

Nu zondag staat de Brusselse kraker voor de deur en is drie punten goud waard. Anderlecht zal alle troeven nodig hebben om de Brusselse concurrent misschien wel definitief uit titelkoers te slaan.

Winnen op verplaatsing deze play-offs lukte nog niet en het spel is verre van denderend.Tijd voor verandering, want zoals gezegd het is Money time.

De winnaar trekt het gouden lot zondag.

Wat Riemer gaat doen weten we niet, maar er mag gesleuteld worden aan het middenveld om Anderlecht eindelijk aan voetballen te krijgen. Het is schrijnend om te zien hoe we keer op keer krampachtig aan voetballen toekomen. Riemer en de vedetten moeten nu opstaan want de speeltijd is over.

Hoe dicht Anderlecht bij de titel gaat komen is koffiedik kijken, maar wie had verwacht dat we vier speeldagen voor het einde van de play-offs de rangschikking gingen aanvoeren? Neen, na vorig seizoen had niemand dit gedacht. Een elftal dat meedoet voor de titel kan je dus toch echt kopen, nietwaar Jesper?

#RSCAnderlecht , #rsca , #Anderlecht
Aanmelden

Kies je favoriet platform om mee aan te melden.

Bewaren van gegevens.

Enkel bij het meespelen met onze pronostiek of gebruik van de line-up tool, bewaren we je unieke id en weergavenaam om de koppeling te leggen.