Deze website gebruikt cookies, om te onthouden wie je bent terwijl je aangemeld bent. Door aan te melden op deze website bevestigt u de cookies te aanvaarden. Verder worden anonieme gegevens gebruikt om statistieken over deze site te verzamelen.

Seizoen 24/25 is op gang getrapt!

Seizoen 2024-2025

Artikels

  1. Matig Anderlecht pakt drie punten.

    door

  2. Seizoen 24/25 is op gang getrapt!

    door

  3. Nieuw seizoen, maar met wie?

    door

Seizoen 24/25 is op gang getrapt!

Door: op

Anderlecht dat na zijn derde plaats vorig seizoen vooral hoger moet mikken nu!

De thuisploeg begon tegen STVV met Leoni naast Vertonghen achteraan en Angulo verving de geblesseerde Amuzu.

Paars-Wit begon stevig de eerste 10 minuten maar zonder een echte kans bij elkaar te spelen.

Na tien minuten was dat stevige al voorbij en kregen we een oersaai Anderlecht. Inspiratieloos en ergerend voetbal. Stvv maakte werkelijk niets klaar aanvallend en kroop met zen allen achteruit, wat uiteraard hun goed recht is. Anderlecht kon daar nooit iets tegenover stellen en de mankementen van vorig jaar bleken nu terug duidelijk. Geen creativiteit en geen genialiteit.

Verschaeren(hoe lang nog) bleek nog maar eens onzichtbaar en is duidelijk niet de nummer 10 van Anderlecht. Het is tijd dat Anderlecht en zijn fans dit eindelijk gaan inzien. Angulo bewees waarom hij geen aanspraak kan en mag maken op een basisplaats. Misschien worden zo sommige fans eindelijk eens wakker en stoppen ze met een hype te creëren rond sommige spelers, want ze komen tekort!

Paars-Wit moet en zal de transfermarkt opgaan maar het zal nog een paar weken duren voor ze echt toeslaan, dat is nu wel duidelijk.

Maar twee flankspelers, een linksachter, concurrent voor de rechtsback, een extra centrale verdediger moeten op de lijst staan.

En dan wat prioriteit nummer 1 moet zijn een creatieve topper op de 10!!! Erikssen? Laat het lns hopen want Noblesse Oblige is met Eriksen zeker van toepassing.

Voetnoot in het verhaal van gisteren: Anderlecht won met een doelpunt dat uit de lucht viel in de toegevoegde tijd.

Actie Mister Fredberg!

#RSCAnderlecht , #rsca , #Anderlecht
Aanmelden

Kies je favoriet platform om mee aan te melden.

Bewaren van gegevens.

Enkel bij het meespelen met onze pronostiek of gebruik van de line-up tool, bewaren we je unieke id en weergavenaam om de koppeling te leggen.